Български | English | Spanish |
 

News

15.08.2016

 HIKVISION Authorised Installer

03.11.2016

deepXIT BlackHat EU, London

25.01.2016

[deep eSupport] by TeamViewer
Windows, MacOS, Linux, iPhone/iPad iOS, AndroidOS


Login

Advetising

Home :. Services :. Support :. eSupport
 
eSupport

Какво представлява дистанционната поддръжка?

Дистанционната компютърна поддръжка представлява компютърна поддръжка на вашия домашен или служебен компютър от разстояние (без да е необходимо физическото присъствие на специалист от ДИЙП ЕООД при вас) по телефон или със софтуер за отдалечен достъп.
Софтуера за отдалечен достъп позволява на системния администратор да придобие временен контрол над Вашия компютър и да реши проблема лесно и бързо докато си стоите на стола и не правите нищо. Важно е да се отбележи че се използва софтуер, който криптира данните между двата компютъра.
Криптирането представлява преобразуване на данни от разпознаваем (четим, явен) вид във вид, който не може да бъде разпознат с помощта на математически алгоритми и съответни ключове.
С използването на такъв софтуер ние придобиваме временен контрол над Вашата компютърна система и Ви помагаме за отстраняването на проблема.
По този начин времето за реакция се свежда до минимум от постъпването на сигнала и проблема се решава изключително бързо, а Вие ще можете да наблюдавате всяка наша стъпка.

Защо дистанционна поддръжка?

Ние Ви предлагаме да се възползвате от някой предимства в сравнение със стандартната поддръжка с посещение от специалист на място.

- по ниска цена (спестявате таксата за посещение на специалист на място).
- незабавна реакция (не е необходимо да чакате, специалиста да дойде при вас, което понякога отнема часове, в рамките на минути ние се свързваме и започваме работата по отстраняване на проблема.
- Възможност за поддръжка 24/7 в случай че не можете да си позволите компютрите Ви да спрат да работят.
- поддръжка без значение от физическото (географското) местоположение на вашия компютър стига да разполага с достъп до Интернет.

Какво Ви е нужно?

1. Достъп до интернет на компютъра.
2. Софтуер за отдалечен достъп, който може да изтеглите от нашият сайт.
3. Да се свържете с нас от страницата за контакти , по телефона или на e-mail и да ни запознаете с проблема.
 
С какво можем да Ви помогнем дистанционно?

- Отстраняване на вируси, троянски коне, malware, adware, инсталиране, преинсталиране и настройка на антивирусен софтуер.
- Инсталиране, преинсталиране и настройка на всякакъв проложен софтуер (офис приложения, програмни продукти, игри, файлови системи и др.)
- Настройване и донастройка на операционни системи (файлова навигация, контролен панел, менюта, кирилизация, драйвери и много други)
- Своевременно отстраняване на проблеми с файлове и приложения с които работите в момента.

Може да свалите приложеният софтуер от долупосоченият линк:


Name: support.exe
Type: application/x-sdlc
Size: 235.13 KB
Remote support software 1.11d